+381 (0)23 543 793, +381 (0)64 131 2091; Milentija Popovica 18, 23000 Zrenjanin mrakroletne@beotel.net

Komarnici

Rešite se dosadnih insekata u Vašim poslovnim prostorima, domovima, restoranima, apartmanima, vikendicama, kuhinjama…

Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata.

Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom. U ponudi imamo fiksne komarnike, rolo komarnike i komarnike za vrata.

ROLO KOMARNICI

Ovi komarnici omogućavaju vam podizanje i spuštanje mreže komarnika po potrebi. Mreža se namotava u aluminijumskom kućištu, kroz vodilice sa četkicama, a namotavanje je na sistem opruge. Mrežica koja služi za zaštitu od insekata izrađena je od kvalitetnog materijala (fiberglass), te je otporna na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, a one sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice.Ram rolo komarnika može biti plastificiran u belu,braon ili sivu boju. Rolo komarnik je veoma jednostavan za rukovanje. Izrađuje se po meri koja odgovara vašem prozoru, vratima ili krovnom prozoru. Nakon postavljanja komarnika vrata ili prozori mogu neometano da funkcionišu. Komarnici obezbeđuju 100% efikasnost u sprečavanju ulaska insekata, a sa druge strane pružaju odličnu vidljivost i ne umanjuju količinu svetla u prostorijama. Takođe pružaju nesmetan ulazak i cirkulaciju vazduha. Kvalitetnom zaštitom unautrašnjosti vaših objekata poboljšavate udobnost i stvarate kvalitetnije uslove za život..

KOMARNICI ZA VRATA

Komarnici za vrata sa sopstvenim štokom, omogućava vam i ugradnju u otvorima gde nema vrata. Komarnik vrata se postavlja na štok postojećih ulaznih ili balkonskih vrata. Klizni komarnik, njegovo otvaranje/zatvaranje se izvodi povlačenjem rama levo/desno Komarnike plastificiramo u boji po želji kupca.

FIKSNI KOMARNICI

Fiksni komarnici su funkcionalno i povoljno rešenje Vaših problema sa insektima. Okvir komarnika je izrađen od aluminijuma ili PVC, a montaža i demontraža komarnika je vrlo jednostavna. Ram se montira na štok prozora sa soljašnje strane. Takođe pravimo i fixne sa ramom tipa LEPTIR, koji vam omogućava fiksiranje komarnika sa unutrašnje strane.

PLISSE KOMARNICI

Plisse komarnici su namenjeni za ulazna ili balkonska vrata i prozore od aluminijumskih profila boje po želji kupca.

SPREČITE PRODOR DOSADNIH INSEKATA MRAK KOMARNICIMA

Komarnici su jednostavno i efikasno rešenje budući da omogućavaju ulaz svežeg vazduha, a ujedno štite od prodora insekata u prostorije i kod otvorenog prozora.

Ovo je idealno rešenje za zaštitu od iritantnih insekata. Mrak komarnici montirani na prozore ili vrata će sprečiti ulazak buba, leptira i osa i tako učiniti Vaše prostorije sigurnim od insekata.

Mrak komarnici se prave u tri tipa, a sva tri tipa su vrlo pouzdana i ekološki sigurna te su pogodni kako za stambene objekte tako i za javne prostore, a pre svega prostore gde se priprema i uslužuje hrana i piće kao što su restorani, menze, bolnice, prodavnice hrane i mesa.

NAJBITNIJE KARAKTERISTIKE MRAK KOMARNIKA:

  • Univerzalna zaštita od svih vrsta insekata
  • Različiti tipovi komarnika: rolo, fiksni, klizni, plise
  • Slobodan protok svežeg vazduha bez neprijatnih i iritantnih insekata
  • Jednostavna montaža i održavanje
  • Prozirna mrežica UV stabilna i samogasiva
Call Now Button