+381 (0)23 543 793, +381 (0)64 131 2091; Milentija Popovica 18, 23000 Zrenjanin mrakroletne@beotel.net

ALU stolarija Zrenjanin

MRAK Alu prozori i vrata

Aluminijumska stolarija

 

ALUMINIJUMSKI PROZORI I VRATA

Aluminijumska stolarija Zrenjanin – MRAK – Aluminijumski prozori i vrata, Vaš pogled u svet! Aluminijumski prozori su važan i kreativan deo fasade, svojom veličinom i oblikom određuju izgled objekta. Ubrajaju se u najzahtevnije građevinske elemente, daju ton arhitekturi, mogu povećati ali i smanjiti materijalnu vrednost objekta.

Prozor kao funkcionalan elemenat mora da nam omogući kvalitetno prozračivanje, dovoljno prirodne svetlosti u prostoru, te da se osećamo sastavnim ali i zaštićenim delom okoline koja nas okružuje. Čvrstoća aluminijuma i njegova postojanost osiguravaju kvalitet prozora koji ne zahteva posebna održavanja, kao takvi, aluminijumski prozori su našli primenu u gotovo svim prostorima i objektima. Kvalitetan aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke, hladnoće i topline, a komorni sistem garantuje prekinuti termo most koji sa termoizolacionim staklom stvara prozor visokokvalitetnih izolacionih performansi. Ukoliko želite prozore koje je moguće dobiti u gotovo bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija, u boji po izboru tada je aluminijumski prozor pravo rešenje za Vas.

Aluminijumska stolarija može biti izrađena od plastificiranih ili eloksiranih profila sa prekinutim termo mostom ili bez termo mosta tzv. „hladnog profila“. Medjutim, nisu to i jedine podele aluminijumske stolarije. Kupci najčešće postavljaju pitanje „Da li je plastificirana i da li ima prekinut termo most?“. Nije to tako jednostavno jer postoje različite debljine profila za proizvodnju aluminijumske stolarije, broj komora, širina termo mosta itd.

Elvial 2000

elv2000-aluminijumski-pvc-profil

Tehničke karakteristike:
– debljina rama: 53,6mm
– deblljina krila: 61,3mm
– visina rama: 54,8mm
– visina krila: 70mm
– mehanizam na krilu – nosivosti ≥ 80kg
– moguće ostakljenje: 4-40mm

Elvial 5200

elv5200-aluminijumski-pvc-profil

– 6-komorni sistem sa širinom ugradnje 81 mm.
– Mogućnost upotrebe mnogih vrsta staklene ambalaže od 22 mm do 55 mm debljine!
– Čisto bijeli profili
– Moderan dizajn – oštri rubovi daju prozorima moderan izgled
– Odlična toplotna izolacija: Uf = 0,96 V / m2K (sa Staklom 52 mm), Uv = 0,75 V /m2K referentni prozor, širine 1230 mm, visine 1480 mm sa staklom od 48 mm i odstojnikom Swisspacer V
– Mogućnost korištenja termičkog umetka koji poboljšava toplotne parametre.
– Optimalna visina preklapanja profila daje do 5% više svetla u poređenju sa drugim sistemima u svojoj klasi (u prozoru sa dvostrukim krilom, širina 1465 mm, visina 1435 mm)
– Jezgra profila usklađena je sa bojom ukrasne folije.
– Ponuda uključuje tri osnovne boje: belu, karamelnu i tamnosmeđu
– Veliki izbor ukrasnih folija.
– Sivi ili crni zaptivači