+381 (0)23 543 793, +381 (0)64 131 2091; Milentija Popovica 18, 23000 Zrenjanin mrakroletne@beotel.net

Garažna vrata Zrenjanin

MRAK garažna vrata

Segmentna vrata za garažu

Štede vaš prostor

Segmentna vrata za garažu za svako vozilo. Puna visina otvaranja, kao i sam način otvaranja (vertikalno na gore, a onda ispod plafona) čuva raspoloživi prostor što ih čini idealnim za velika vozila kao što su džipovi i kombi vozila.

 

Bezbedna

Bezbednost na prvom mestu. Segmentna garažna vrata konstruisana su tako da je gotovo nemoguće povrijediti ruke u bilo kom njihovom dijelu. Ukoliko bi prilikom zatvaranja naišla na bilo kakvu prepreku istog trenutka bi se zaustavila i krenula na gore. Elektronski i mehanički bezbednosni uređaji onemogućavaju nasilno podizanje vrata.

Komforna

Segmentna vrata omogućuju upravljanje bez izlaska iz vozila po mraku ili lošem vremenu, automatsko zaključavanje, komforno upravljanje mini daljinskim upravljačem, kodnim tasterom, magnetnim čitačem…

segmentna-garazna-vrata

Alu rolo vrata za garažu

alu-rolo-garazna-vrata

Aluminijumska rolo vrata za garažu štede prostor jer se otvaraju vertikalno i stim gotovo ne zauzimaju garažni prostor. Alu rolo garažna vrata su prijagodljiva za ugradnju bez obzira na oblik otvora garaže. Za više informacija možete nas kontaktirati. 

Call Now Button