+381 (0)23 543 793, +381 (0)64 131 2091; Milentija Popovica 18, 23000 Zrenjanin mrakroletne@beotel.net

PVC prozori i vrata

S 8000

"A" Klasa profila

,

3mm debljina zida
1,5mm ojačanja

UV 1,4 W/m2K

x

Zvučna izolacija Rw=47dB

Gealan S 8000 Sistem profila S 8000 IQ sa 6 komora i U-vrednosti od U f = 1,4 W / m 2K, daje idealan spoj očuvanja topline i stabilnosti. Dubina ugradnje od 74 mm omogućuje, uprkos rasporeda šest komora, obradu velikih čeličnih ploča za izravnavanje koje omogućavaju besprekorno korišćenje prozora duži niz godina.

Prednosti S 8000 IQ:

Izbor od 6 komora unutar profila, 74 mm dubine ugradnje daju dobru toplotnu i zvučnu izolaciju (vrednost toplotnog koeficijenta do Uf=1,2 W/m2K)
Geometrija profila optimizovana prema materijalima, čuva resurse i okolinu.
Velika glavna komora za preuzimanje velikih čeličnih učvršćenja.
Jedan čelični profil za izravnavanje za okvire, krila i dovratnike.
Poboljšana klima u unutrašnjim prostorima i povećani komfor stanovanja pomoću patentiranog sastava prozračivanja GECCO 3 – za regularnu izmenu zraka.
Isporučuje se u 12 standardnih akrilnih boja i 6 standardnih drvenih dekora

Gealan S 9000

Novi GEALAN sistem S 9000 objedinjuje kombi-sistem ugradne dubine 83 mm. Velika ugradna dubina šesto komornog okvira i krila, kao i tri kontinuirane razine dihtovanja, garancija su izvrsne toplotne izolacije. Time prozori ispunjavaju čak i najveća očekivanja.

1. Pogodan za upotrebu 3-slojnog funkcionalnog stakla debljine do 54 mm.
2. Uska vidljiva širina profila i estetski orjentisan nagib pod uglom od 15°.
3. Inteligentni koncept dihtovanja u tri kontinuirane razine.
4. Optimalan za rad sa STV® tehnikom suvog lepljenja stakla za rub profila krila.
5. Vrlo dobra toplotna i zvučna izolacija kroz 6-komornu izvedbu i veliku ugradnu dubinu okvira i krila.
Optimalna toplotna izolacija
Razvoj sistema sa najboljim svojstvima toplotne izolacije nije slučajnost, već rezultat
ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrednosti toplotne izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplotne vrednosti Uf – 0,92 W/m2K u standardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To omogućuje niz inovativnih detalja u dizajnu sistema..

Naš svakodnevni dodir sa spoljnim svetom dolazi kroz vrata i prozor. Prozor je veoma važan deo svakog objekta budući da ima veoma kompleksnu ulogu.

Vrata ili prozori moraju da propuste svetlost i sunce u objekat a ujedno da izoluju strukturu od elemenata prirode, da budu čvrsti, pouzdani i dugotrajni, ali i da ramovi budu što manje vidljivi.

ETEM asortiman proizvoda za izradu vrata i prozora nudi širok spektar rešenja sa kojima se praktično može odgovoriti na sve zahteve moderne građevine, kako stambene tako i poslovne, kao što su standardna vrata, jednokrilni i dvokrilni prozori sa okretnim i okretno-nagibnim mehanizmima, klizne pozicije vrata i prozora, fiksne pozicije, prozori koji se otvaraju po horizontalnoj i vertikalnoj osi (leptir), klatno vrata, veliki podizno-klizni sistemi, sistemi za izradu glavnih ulaza i mnogi drugi.

U eri u kojoj estetika zauzima značajno mesto u savremenoj arhitekturi, ETEM nudi profile zaobljenih i ravnih linija sa kojima ispunjava zahteve tradicionalnog i modernog, a ujedno omogućuje korisniku izbor profila po sopstvenoj želji.

Očuvanje energije je osnovni preduslov za nove generacije ETEM energetski efikasnih sistema.
Bez kompromisa, funkcionalnost, estetski izgled i dugotrajnost su karakteristike koje moraju biti zastupljene u ETEM sistemima kao i poboljšana termo izolacija, redukcija buke, otpornost na opterećenje vetra i vodonepropusnost.

ETEM svojim internacionalnim prisustvom na tržištima jugoistočne Evrope, balkanskih država, jugoistočnih mediteranskih zemalja, nudi sisteme prilagođene za svako tržište ponaosob. Prednost na izbor sistema ima krajnji korisnik.

S 8000
S 9000