+381 (0)23 543 793, +381 (0)64 131 2091; Milentija Popovica 18, 23000 Zrenjanin mrakroletne@beotel.net

PVC Stolarija Zrenjanin

MRAK PVC prozori i vrata

PVC stolarija

 

PVC PROZORI I VRATA

PVC stolarija Zrenjanin – MRAK – PVC prozori i vrata, Vaš pogled u svet! Pvc prozori su važan i kreativan deo fasade, svojom veličinom i oblikom određuju izgled objekta. Ubrajaju se u najzahtevnije građevinske elemente, daju ton arhitekturi, mogu povećati ali i smanjiti materijalnu vrednost objekta.

GEALAN PVC profili 

Gealan S 8000

Sistem profila S 8000 IQ sa 6 komora i U-vrednosti od U f = 1,4 W / m 2K, daje idealan spoj očuvanja topline i stabilnosti. Dubina ugradnje od 74 mm omogućuje, uprkos rasporeda šest komora, obradu velikih čeličnih ploča za izravnavanje koje omogućavaju besprekorno korišćenje prozora duži niz godina.

Prednosti S 8000 IQ:

Izbor od 6 komora unutar profila, 74 mm dubine ugradnje daju dobru toplotnu i zvučnu izolaciju (vrednost toplotnog koeficijenta do Uf=1,2 W/m2K)
Geometrija profila optimizovana prema materijalima, čuva resurse i okolinu.
Velika glavna komora za preuzimanje velikih čeličnih učvršćenja.
Jedan čelični profil za izravnavanje za okvire, krila i dovratnike.
Poboljšana klima u unutrašnjim prostorima i povećani komfor stanovanja pomoću patentiranog sastava prozračivanja GECCO 3 – za regularnu izmenu zraka.
Isporučuje se u 12 standardnih akrilnih boja i 6 standardnih drvenih dekora

Gealan S 9000

Novi GEALAN sistem S 9000 objedinjuje kombi-sistem ugradne dubine 83 mm. Velika ugradna dubina šesto komornog okvira i krila, kao i tri kontinuirane razine dihtovanja, garancija su izvrsne toplotne izolacije. Time prozori ispunjavaju čak i najveća očekivanja.

1. Pogodan za upotrebu 3-slojnog funkcionalnog stakla debljine do 54 mm.
2. Uska vidljiva širina profila i estetski orjentisan nagib pod uglom od 15°.
3. Inteligentni koncept dihtovanja u tri kontinuirane razine.
4. Optimalan za rad sa STV® tehnikom suvog lepljenja stakla za rub profila krila.
5. Vrlo dobra toplotna i zvučna izolacija kroz 6-komornu izvedbu i veliku ugradnu dubinu okvira i krila.
Optimalna toplotna izolacija
Razvoj sistema sa najboljim svojstvima toplotne izolacije nije slučajnost, već rezultat
ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrednosti toplotne izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplotne vrednosti Uf – 0,92 W/m2K u standardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To omogućuje niz inovativnih detalja u dizajnu sistema..

Naš svakodnevni dodir sa spoljnim svetom dolazi kroz vrata i prozor. Prozor je veoma važan deo svakog objekta budući da ima veoma kompleksnu ulogu.

Vrata ili prozori moraju da propuste svetlost i sunce u objekat a ujedno da izoluju strukturu od elemenata prirode, da budu čvrsti, pouzdani i dugotrajni, ali i da ramovi budu što manje vidljivi.

PVC PROFIL S 8000

"A" Klasa profila

,

3mm debljina zida
1,5mm ojačanja

UV 1,4 W/m2K

x

Zvučna izolacija Rw=47dB

Gealan S 8000
S8000-pvc-profil
Gealan S 9000
S9000-pvc-profil

ROLO PLAST PVC profili

ROLO PLAST Sistem 600

Sistem 600 je jedan od sistema proizvođača profila Roloplast Fenster System. Sa 6 komora i širinom od 75mm ovaj sistem je modernog i elegantnog izgleda sa zaobljenim dizajnom. Ovaj sistem daje mnogo mogućnosti kod planiranja nekog projekta, bio to stambeni ili poslovni prostor, može da se
uklopi u svaku zamisao budući da je dostupan u više varijanti boja. Trajan je i postojan na atmosferske uticaje a pritom se i lako održava. U kombinaciji sa dobrim dihtungom i niskoemisionim staklom ima jako dobru termoizolacionu sposobnost, i može uštedeti na grejanju i hlađenju čak i do 50%.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:
– Broj komora: 6
– Širina profila: 75mm
– Koeficijent prolaza toplote: 1,37 W/m²k
– Staklo: Dvoslojno / Troslojno
– Dihtunga: 2

rolo-plast-600
pvc-profil-rolo-plast-600
Call Now Button