+381 (0)23 543 793, +381 (0)64 131 2091; Milentija Popovica 18, 23000 Zrenjanin mrakroletne@beotel.net

Zašto PVC i ALU Mrak

Ušteda energije i novca

MRAK PVC stolarija štedi Vaš novac i energiju. Ugradnjom MRAK PVC stolarije i niskoemisionog stakla koje je standardizovano u MRAKU, uštedećete i do 1000€ godišnje. U standardni PVC MRAK prozor se pored niskoemisionog stakla punjenog argonom ugrađuje sigurnosna ručica i sigurnosni okov. Standardni PVC prozor MRAKA sada pored izuzetnih termo izolacionih ima i odlične sigurnosne karakteristike, a dobijate ga po povoljnoj ceni.

Standard ISO 9001:2008 po kome posluje kompanija MRAK i CE znak koji nose MRAK prozori i vrata još od 2008. godine garant su visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda. Pogledajte sertifikate MRAKA i materijala

Pametna investicija

Visokokvalitetna, energetski efikasni prozori su pre svega odlična insvesticija i dugoročno rešenje za Vaš dom. Izuzetne karakteristike PVC stolarije napravljene od nemačkih profila vrhunskog kvaliteta posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti. PVC stolarija idealno dihtuje, smanjuje potrebu za dodatnim grejanjem zimi i hlađenjem tokom leta, čemu značajno doprinose i niskoemisiona stakla punjena argonom koja u MRAKU dobijate uz svaki kupljeni prozor gratis, odnosno bez doplate.

Desetogodišnja garancija na postojanost profila stolarije najboljeg evropskog proizvođača omogućiće da bezbrižno uživate u svim pozitivnim karakteristikama MRAK stolarije. Garancija na staklo traje dve godina, i na okove je dve godine. Proverite zašto je našim proizvodima i uslugama zadovoljno preko 95% naših kupaca.

Brzina ugradnje

Zahtevi kupaca rešavaju se u najkraćem roku. Nakon potpisivanja ugovora i prihvatanja uslova posla počinje izrada naručene MRAK stolarije koja će za 7-15 dana zameniti stare prozore i vrata u Vašem domu. Ekipa iskusnih montažera dolazi u dogovoreno vreme i u zavisnosti od obima posla u proseku za 1-6 sati ugrađuje kompletnu stolariju. Ne morate brinuti za demontažu stare stolarije, jer će naši montažeri skinuti stare prozore.

Toplotna i zvučna izolacija

Zahvaljujući vazdušnim komorama MRAK PVC stolarija ima izuzetne termo-izolacione karakteristike. Dokazano je da sa MRAK prozorima i vratima drastično smanjujete grejanje u toku zime i hlađenje u toku leta. Ujedno, dajete i svoj doprinos u zaštiti životne sredine od globalnog zagrevanja, jer MRAK prozori redukuju potrebu za zagrevanjem i tako utiču na smanjenje štetne emisije ugljen-dioksida (CO2) između 30-70%.
MRAK prozori i vrata imaju izuzetne performanse i kada je u pitanju zaštita od buke. Zato predstavljaju odlično rešenje za Vas ukoliko živite u domu izloženom bilo kakvim zvucima spolja. Dupla prozorska stakla smanjuju buku za čak 20%, a MRAK prozori napravljeni od kvalitetnih profila mogu smanjiti nivo buke za dodatnih 50% što ukupno iznosi neverovatnih 70%.

Ušteda vremena kroz jednostavno održavanje

MRAK PVC stolarija je izuzetno otporna na sve vremenske uticaje kao što su toplota, hladnoća, mraz, kiša ili vetar, i veoma se lako održava. Kao i PVC i aluminijumsku stolariju je dovoljno očistiti blagim, neabrazivnim sapunom i vodom … i to je sve. Nije potrebno da ih šmirglate, farbate, lakirate i konstantno održavate. Na taj način MRAK PVC i aluminijumska stolarija pored novca štedi i vaše vreme.

Podrška kupcima

MRAK pruža podršku svojim kupcima u toku i nakon kupovine stolarije. Inženjerima MRAKA se možete obratiti ukoliko Vam je potreban savet vezan za izbor prozora i vrata ili ako želite da proanaliziramo Vašu investiciju. Naš stručni tim će Vam predložiti najbolja moguća rešenja shodno Vašim zahtevima. Nakon kupovine stolarije naša servisna služba je na terenu i u najkraćem roku reaguje na svaki zahtev za popravkom ili doradom u okviru i van garantnog roka.

Call Now Button